Pàgines

dijous, 26 de novembre del 2015

TRANSCRIPCIÓN EN CASTELLANO

Us deixem un àudio de castellà que l'heu de passar a paper. L'heu de passar a brut i després a net. Heu de tenir en compte la puntuació, sobretot el diàleg, l'accentuació... Si hi ha algun nom o paraula que no enteneu, no us preocupeu, poseu alguna paraula que s'assembli. Aquesta nota servirà per castellà!! Ànim que estem en la recta final del trimestre!!

Aquest treball s'ha de presentar el proper 2 de desembre.


PANERA

La nostra panera està ENORME!! I encara està creixent!!


dimarts, 24 de novembre del 2015

PROBLEMA DE LA SETMANA



Enigma matemàtic 2.



En un costat d’un riu hi ha un llop, un conill i una col. Com els faries passar tots tres d’un costat a l’altre del riu, amb una sola barca on només hi cap un d’ells i, a més, sense que el conill es mengi la col  i sense que el llop es mengi el conill?

dijous, 12 de novembre del 2015

CASTANYADA

Aquí us deixem unes fotos de la Castanyada d'aquest any. Us recordem que totes les fotos i videos que estem fent les tindreu al final de cicle.

https://goo.gl/photos/ARUsLf5ET7XFb4vS7

dimecres, 11 de novembre del 2015

TRANSCRIPCIÓ D'UN DIÀLEG

Us deixem un àudio que l'heu de passar a paper. L'heu de passar a brut i després a net. Heu de tenir en compte la puntuació, sobretot el diàleg, l'accentuació... Si hi ha algun nom o paraula que no enteneu, no us preocupeu, poseu alguna paraula que s'assembli.
Ànims!!
Aquest treball s'ha de presentar el proper 18 de novembre.